Πρώτος και καλύτερος ο Απόλλων Δαφίων  

22/02/2016 - 15:49 Τελευταία τροποποίηση στις 22/02/2016 - 12:47

Με σκορ 1-3 ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Ανδρονικά Παρακοίλων κόντρα στον Απόλλωνα Δαφίων, χαρίζοντας έτσι στους πρωτοπόρους ένα ακόμα τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Μάλιστα, μετά την «γκέλα» των Βασιλικών εντός έδρας από τον Μακαρέα Άγρας, η διαφορά πρώτης και δεύτερης θέσης άνοιξε πλέον στους 6 πόντους, εξασφαλίζοντας έτσι στην ομάδα των Δαφίων ουσιαστικά τον τίτλο, αφού είναι η μόνη ομάδα εκ των πρωτοπόρων που έχει πραγματοποιήσει το ρεπό της, ενώ επιπρόσθετα την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον ουραγό Ορφέα ΚΕραμειών αναμένεται να "κλειδώσει" και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Απόλλωνας Δαφίων αιφνιδίασε τον Ανδρονικά και προηγήθηκε με 0-1 χάρη σε γκολ του Κοσιώνη, ενώ με τέρμα του Κοκκώνη λίγο αργότερα έγινε και το 0-2, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Με την επανέναρξη, η ομάδα των Παρακοίλων μείωσε σε 1-2 με γκολ του Χασάπη, αλλά ο Γκιάτα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 1-3 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Έκπληξη σημειώθηκε στην αναμέτρηση των Βασιλικών με τον Μακαρέα, εκεί όπου η ομάδα της Άγρας επικράτησε με σκορ 0-2! Μετά από ένα πρώτο 45λεπτο χωρίς γκολ, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Κουλουδή και λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 0-2, χαρίζοντας τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Το σκορ της ημέρας σημείωσε ο Αρίων Παλαιοκήπου, που θριάμβευσε επί της Ειρήνης Νέων Κυδωνιών με το εντυπωσιακό 8-0! Καρέ πέτυχε ο Κουρούνης, που σκόραρε τέσσερα γκολ, δύο πρόσθεσε ο Λούπος και από ένα ακόμα οι Τζήκας και Καρατσομπανάκης, σε ένα παιχνίδι που ήταν ήδη 4-0 από το πρώτο 45λεπτο.

Φωτογραφία: kalloninews.gr

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey